30. 1. 2017

Seriálové osudy: Mozart in the Jungle, Red Oaks

Seriálové osudy: Mozart in the Jungle, Red Oaks

Streamovací služba Amazon dnes oznámila osudy dvou svých seriálů. Fanoušci dramatu Mozart in the Jungle i komedie Red Oaks se můžou začít radovat. Oba seriály totiž byly prodlouženy!

Mozart, který je v posledních letech předním hráčem na poli udílení cen, se dočká již čtvrté série. Nové epizody budou dostupné na konci letošního roku v USA a Velké Británii, v ostatních zemích se obsah doplní později. Mozart je adaptací uznávaných pamětí Mozart in the Jungle: Sex, Drugs & Classical Music od Blaira Tindalla.

U Red Oaks jde o hořkosladké zprávy. Amazon totiž potvrdil, že třetí série bude pro seriál poslední. Stejně jako u Mozarta, i Red Oaks bude nové epizody vysílat již na konci letošního roku. Seriál odehrávající se v 80. letech se točí okolo nadějného mladého filmaře a různých barvitých postav, které během dospívání poznal.


Sledujete některý ze zmíněných seriálů? Jak se vám líbí poslední řady? Jste rádi za prodloužení? Zaslouží si Mozart takový úspěch, jaký se mu dostává?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
MonYenn

MonYenn

Mozarta sledujem a som veľmi rada, že dostal ďalšiu sériu! A to nie som žiadny fanúšik vážnej hudby alebo...
před 7 roky
singularita

singularita

Super, je pěkné vědět, že Mozart dostane další řadu. Sice jsem se ještě nedostal k tomu, abych koukl na...
před 7 roky
Mik

Mik

Za Red Oaks sem moc rád. Mozarta sem skončil po první sérii, ale asi se k němu zase teda vrátim, slyšel...
před 7 roky
Další články k tématu