4. 8. 2017

Seriálové osudy: Famous in Love

Seriálové osudy: Famous in Love

Stanice Freeform dnes pokračuje v záplavě dobrých zpráv. Tentokrát se můžou radovat všichni fanoušci teen soap opery Famous in Love. Bylo oznámeno, že seriál byl prodloužen pro druhou řadu.

Drama pochází z produkční dílny I. Marlene King, která stojí např. za Pretty Little Liars. Seriál sleduje životní dobrodružství mladé Paige, neznámé dívky, jejíž život se od základu změní, když dostane hlavní roli ve velké filmové sérii v žánru young adult.

Pokračování rozhodně přijde vhod. Finále první série totiž diváky zanechalo hned se dvěma velkými cliffhangery. Prvním z nich je otázka, kdo postřelil krále drbů Barretta Hoppera. A pravděpodobně ještě důležitější je zjištění odpovědi na otázku, zda si Paige vybere Rainera, nebo Jakea.

„Je skvělé vědět, že teprve začínáme tuto vzrušující a divokou hollywoodskou jízdu, která si říká Famous in Love,“ prozradila King. „Jsem nadšená, že jsme dostali možnost ponořit se hlouběji do světa a postav, do kterých jsme se během první série zamilovali.“

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
LucyM98

LucyM98

můžu si oddechnout :D Bála jsem se, že kvůli číslům druhá serie nebudu. Díky bohu, že bude druhá ♥ Mě seriál...
před 6 roky
Sjuuz

Sjuuz

Super, jsem ráda, celkem jsem si tento seriál oblíbila.
před 6 roky
Destinytte

Destinytte

Ani nevim, jestli jsem ráda. :D Ale koukat budu... :D
před 6 roky
Další články k tématu