21. 4. 2017

Seriálové osudy: Shadowhunters

Seriálové osudy: Shadowhunters

Konečně je to oficiální. Kabelovka Freeform právě oznámila, že své fantasy drama Shadowhunters prodlužuje pro třetí řadu! Válka Jace a Clary proti Valentinovi jen tak neskončí. Zpráva přichází jen dva dny poté, co kabelovka představila své plány pro novou sezónu během svých Upfronts v New Yorku. Kvůli střetům s natáčením se herci ze seriálu nemohli této události účastnit.

Drhá polovina druhé řady se aktuálně natáčí v Torontu a na obrazovky se dostane v pondělí 5. června. Will Tudor se přidává k osazenstvu jako Sebastian, jedna z ikonických postav z románů Mortal Instruments od Cassandry Clare, z nichž seriál vychází.

„Opravdu jsme tuto postavu upravili podle svého,“ prozradil showrunner Todd Slavkin. „Stejně jako jsme upravili podle svého všechny epizody, které jste zatím viděli. Vždycky do nich dáváme něco ze sebe a Sebastian nebude výjimkou.“

Během Upfronts se představila prvním trailerem marvelovská novinka Cloak and Dagger, stanice také oznámila, že z pilotů vybrala pro seriál thriller o mořských pannách s názvem Siren.


Sledujete Shadowhunters? Těšíte se na červnové pokračování druhé série? Jste rádi za prodloužení pro třetí řadu? Jak seriál srovnáváte s knihami nebo filmem?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Lollie

Lollie

Súhlasím :) prvé časti som si pozrela viac menej zo zvedavosti, kedže som mala prečítané knihy a pozretý...
před 7 roky
Klik

Klik

To ja som si knihy prečítala až po seriálu, kedže ma film nezaujal :D A áno obsadenie je tiež dosť dobré...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Po par castiach som sa na to vykaslal, ale zelam im dlhe vysielanie...
před 6 roky
Další články k tématu