10. 3. 2017

Seriálové osudy: The 100

Seriálové osudy: The 100

Tak, a teď se zhluboka nadechněte a nechte ze srdce spadnout ten obrovský těžký balvan. Stanice The CW právě oznámila, že své postapokalyptické drama The 100 oficiálně prodlužuje pro pátou sérii!

Prozatím nebylo oznámeno, kolik epizod bude pátá řada obsahovat. Seriál aktuálně vysílá čtvrtou sérii ve středeční večery.

Stovka je devátým CW seriálem, který se jistojistě vrátí v sezóně 2017/18. Přidává se k dříve oznámeným kouskům Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supernatural, Supergirl, Jane the Virgin, Crazy Ex-Girlfriend a Riverdale.

Očekává se, že novinky Frequency a No Tomorrow budou v květnu zrušeny. Stejně tak končí již dnes v noci po osmi letech The Vampire Diaries a za pár týdnů také Reign.


Sledujete The 100? Těší vás prodloužení? Jak se vám líbí aktuální čtvrtá řada? Má seriál stále šťávu a zaslouží si novou sérii?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
007.dany

007.dany

Kdyby už žádná série nebyla,tak mi to je úplně jedno,protože to co se tam teď děje,je pěkná sračka.První dvě...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Ja sa na 4 este len chystam, takze ci som rad alebo nie za dalsiu seriu sa uvidi...
před 6 roky
Son of Anarchy

Son of Anarchy

tak 4 serie za nama a jako jo. Desatej dil me presvedcil, ze to ma porad cenu a po tom finale. Jakoze coze?...
před 6 roky
Další články k tématu