10. 5. 2018

Seriálové osudy: B99, Mick, Last Man on Earth

Seriálové osudy: B99, Mick, Last Man on Earth

Ne všechny zprávy můžou být dobré. V posledních dnech jsme zde měli samá prodlužování, nyní ale přichází rušení… a to hned trojnásobné.

Stanice Fox oznámila, že ruší tři své komedie. Brooklyn Nine-Nine se loučí po pěti sériích, The Last Man on Earth po čtyřech řadách a The Mick po dvou sezónách.

Překvapivé rozhodnutí, zvlášť v tom ohledu, že končí všechny tři seriály. Očekávalo se, že z kola vypadne jeden, maximálně dva. Stanice Fox pravděpodobně výrazně promění programovou strukturu pro příští sezónu, nebo má velkou důvěru ve své komediální piloty, které bude vybírat pro seriál.

Na druhou stranu ani jede z těchto seriálů neměl zářivou sledovanost. B99 se sice po přesunu na nedělní večery do slotu po Simpsonech zlepšil, ale očividně to bylo moc pozdě a moc málo.

Ačkoliv si Last Man během svého vysílání vysloužil pět nominací na Emmy, nikdy se nestal sledovanostním hitem. Už v loňské sezóně unikl smrti jen o vlásek, letos už mu to nevyšlo.

Mick měl premiéru loni v midseason a radoval se ze solidních čísel. Letos však sledovanost výrazně upadla a výsledkem je neprodloužení pro třetí sérii.

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
Briggan32

Briggan32

B99 zachránilo NBC :)
před 5 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

[img]https://media.giphy.com/media/VjSKLk6JxBsIw/giphy.gif[/img]
před 5 roky
Lola_L

Lola_L

:( a k tomu všemu končí ještě The Middle a New Girl. To je děs, téměř všechny komedie, na které...
před 5 roky
Další články k tématu