10. 4. 2017

Seriálové osudy: Nashville

Seriálové osudy: Nashville

Loni zrušený seriál chytá nový dech. Všichni fanoušci jistě dobře vědí, že Nashville je jednou z čestných výjimek, které se i po zrušení na své domovské stanici dočkaly pokračování. V tomto případě přišla objednávka ze strany kabelovky CMT, která seriál prodloužila pro pátou řadu.

Ta měla premiéru v loňském roce a slavila úspěchy. Prozatím byla odvysílána první polovina páté řady, kterou zakončila náhlá smrt jedné z původních postav. Kabelovka dnes oznámila, že se fanoušci nemusí těšit jen na druhou polovinu řady, ale také na celou šestou sérii. Ta bude obsahovat 16 epizod a na obrazovky se dostane na začátku příštího roku.

Kromě radostného prodloužení bylo také oznámeno, že zbylé epizody pětky se začnou vysílat od 1. června. K osazenstvu se nově připojuje Jeffrey Nordling, který získal stálou roli Brada Maitlanda, mimořádně úspěšného, charizmatického narcistického majitele nejúspěšnější nahrávací společnosti v Nashville. Herec se přidává k již dříve oznámeným nováčkům Rachel Bilson a Kaitlin Doubleday.


Sledujete Nashville? Máte radost z prodloužení? Už jste viděli midseason finale? Co na zvrat v příběhu říkáte?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
themacs

themacs

Hmmm, já čekal že s koncem C. Britton v seriálu si pomalu dělají cestu na uzavření celého příběhu...
před 7 roky
binnie123

binnie123

Nevim jestli je to dobrý nápad prodlužovat to na další sérii, když to bude bez jedné z nejdůležitějších...
před 7 roky
Moudnik

Moudnik

Perfektní zpráva, divácká základna udělala své a sledovaností i hlasy podpořila pokračování tohoto...
před 6 roky
Další články k tématu