4. 6. 2019

Seriálové osudy: Dead to Me, Spanish Princess

Seriálové osudy: Dead to Me, Spanish Princess

Netflix prodloužil svou čerstvou novinku Dead to Me pro dluhou sérii. Černá komedie se vrátí i v příští sezóně i se svými hlavními představitelkami, herečkami Christinou Applegate a Lindou Cardellini.

Ačkoliv nemáme přesná čísla, podle dostupných informací se po premiéře stal seriál jedničkou na Netflixu ve Velké Británii. Ve druhé řadě se v roli showrunnerky a výkonné producentky opět vrátí tvůrkyně seriálu Liz Feldman.

Dobré zprávy přináší také kabelovka Starz. Ta prodloužila svou novinku The Spanish Princess (Španělská princezna) pro druhou sérii. Osm nových epizod má zakončit celý příběh Kateřiny Aragonské. V hlavních rolích se vrátí Charlotte Hope (Kateřina) a Ruairi O'Connor (Jindřich).

Španělská princezna je třetím seriálem této historické trilogie, která začala s The White Queen a pokračovala s The White Princess. Předchozí dva seriály však nikdy pokračování nedostaly.

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Destinytte

Destinytte

Prodloužení Dead to Me je dobrá zpráva!
před 4 roky
Další články k tématu