28. 3. 2018

Seriálové osudy: SEAL Team, S.W.A.T.

Seriálové  osudy: SEAL Team, S.W.A.T.

Stanice CBS během noci rozhodla o osudu svých dvou akčních novinek, které se představily na podzim. Seriály Seal Team a S.W.A.T. už můžou být v klidu a jejich fanoušci také. Obě novinky totiž byly prodlouženy a vrátí se v příští sezóně se druhou sérií.

„Tato vzrušující nová dramata jsou skvělým doplněním našeho programu. Nechybí jim napětí i kreativita. Především ale padla do oka našim divákům,“ uvedla Kelly Kahl, ředitelka CBS Entertainment. „SEAL Team posílil náš středeční program, kde ho sleduje přes 10 milionů diváků, zatímco S.W.A.T. vylepšil čtvrteční slot od 10 hodin o více než 2,5 milionu diváků oproti předchozí sezóně. Obě novinky jsou navíc velmi populární na našich digitálních platformách CBS.com a CBS All Access. Gratulujeme talentovanému osazenstvu a producentům k mimořádnému roku a těšíme se na jejich návrat v příští sezóně.“

SEAL Team je nejlepší nové drama stanice s 10,23 miliony diváků, se S.W.A.T. se dělí o první místo v ratingu v cílové skupině 18–49 let (1.8). Obě dramata se přidávají k již prodloužené nové komedii Young Sheldon a stálici The Big Bang Theory. O zbylých seriálech na CBS bude pravděpodobně rozhodnuto až v květnu před Upfronts.
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
megawir

megawir

super! to mi udělalo radost, oba jsou parádní a jedny z mála novinek, co nezanedbávám :))
před 6 roky
milosh

milosh

Taky se přidávám do skupiny, co nevěřila v prodloužení obou dvou. Takže za dnešek 1:1.
před 6 roky
Ellie_

Ellie_

Také jsem nevěřila v prodloužení obou, takže skóre 1:1.
před 6 roky
Další články k tématu