19. 12. 2017

Seriálové osudy: Van Helsing

Seriálové osudy: Van Helsing

Kabelovka Syfy své drsné hrdince hodně věří. Navzdory nízké sledovanosti se seriál Van Helsing dočkal prodloužení pro třetí řadu. Třináct nových epizod se na obrazovky dostane v roce 2018, natáčení by mělo začít již v únoru.

Rozhodnutí o prodloužení přichází ještě před finálovým dílem druhé řady, který bude odvysílán 4. ledna. Vanessa a další přeživší jsou letos vtaženi ještě hlouběji do světa upíří apokalypsy, přičemž objevují nové spojitosti a odhalují dlouho utajovaná tajemství o upírech, hrdinčině rodové linii a o přežití samotného lidstva.

„Jsem moc rád, že stanice Syfy prodloužila Van Helsing pro třetí řadu. Dosud šlo o skvělou jízdu, ale máme v rukávu ještě mnoho z této ságy, co chceme před koncem odvyprávět,“ uvedl showrunner Neil LaBute. „Tým scenáristů má naplánovaná úžasná dobrodružství i několik překvapení. Očekávejte, že poteče krev a postavy budou za řevu umírat, během čehož se osud lidstva přiblíží k samotnému okraji skutečného chaosu a nevídané temnoty.“

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
kjama

kjama

Hm, přijde mi, že prodloužení se vždy dočkají seriály, které si to moc nezaslouží...
před 6 roky
verunkawrath

verunkawrath

Parádní zpráva,seriál je lepší a lepší :)
před 6 roky
Xoff

Xoff

Zrovna jsem dokoukal druhou serii a nemuzu nez souhlasit, druha serie je vyrazne lepsi nez prvni :)
před 5 roky
Další články k tématu