11. 4. 2019

Seriálové osudy: NCIS, Hanna

Seriálové osudy: NCIS, Hanna

Dnes ještě jedny Osudy, tentokrát velmi čerstvé. Stanice CBS a streamovací služba Amazon dnes potěšily své fanoušky, když prodloužily dva populární seriály. Jak už asi tušíte z nadpisu, řeč je o NCIS (Námořní vyšetřovací služba) a novince Hanna.

NCIS se v příští sezóně dočká již 17. série. Prodloužení přichází ihned poté, co herec Mark Harmon uzavřel novou smlouvu. Jde o první seriál z této krimi série, který se dočkal prodloužení, nicméně se očekává, že LA i New Orleans jej brzy budou následovat. NCIS je na CBS nejdéle běžícím současným seriálem.

Ani druhé prodloužení není překvapením. Hanna má za sebou čerstvě premiéru, nicméně už teď sklízí velkou dávku chvály ze strany fanoušků i televizních kritiků. Druhá série nás zavede do nového imaginárního světa. Budeme sledovat další fázi hrdinčiny životní cesty. Prozkoumáme nový terén pro tuto osamělou mladou ženu, která chce jen někam patřit, ale každý den musí bojovat o své přežití.

Ještě na konec jedna poznámka, kterou jsem zapomněla uvést v předchozích dnešních Osudech. Youtube ruší další skriptové seriály, konkrétně Ryan Hansen Solves Crimes on Television, Champaign ILL, Sideswiped a Do You Want to See a Dead Body?.

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
zdenka99

zdenka99

Pokračovanie seriálu Hanna ma fakt potešilo, je to super seriál.
před 5 roky
hacker3985

hacker3985

NCIS potěšilo
před 5 roky
Maarti

Maarti

Za NCIS jsem ráda, ještě čekám na LA a NO
před 5 roky
Další články k tématu