2. 11. 2016

Seriálové osudy: Longmire

Seriálové osudy: Longmire

Netflix svou štědrostí nešetří. Fanoušci seriálu Longmire mají jednu poslední možnost se začít radovat. Streamovací služba oznámila, že seriál, který po zrušení na kabelovce A&E převzala, prodlužuje pro závěrečnou šestou sérii. Na diváky čeká posledních deset epizod, které se na obrazovkách objeví v roce 2017.

Longmire se tak díky Netflixu dočká dvojnásobné dlouhého života. Původní stanice jej zrušila po třetí sérii. Netflix však přijel jako rytíř na bílém koni a v roce 2014 objednal čtvrtou řadu. A po ní pátou. A po ní šestou.

„Jsme moc vděční za příležitost, že můžeme vytvořit závěrečnou kapitolu pro tyto milované postavy, které nás inspirují,“ uvedli ve společném vyjádření producenti seriálu. „Co je ale důležitější, dali jsme si za úkol vytvořit dynamický a uspokojující konec pro naše fanoušky. Dostanou ho jako odměnu za svou dlouholetou oddanost.“

Seriál je adaptací mystery románů od Craiga Johnsona. Robert Taylor září jako charismatický šerif Walt Longmire.


Sledujete Longmire? Mrzí vás oznámení o zrušení? Nebo jste rádi, že tvůrci mají možnost (a úmysl) příběh uspokojivě uzavřít? Jak se vám líbí netflixácké série v porovnání s prvními třemi řadami?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
phoebess

phoebess

Super, tenhle seriál si zaslouží parádní ukončení!
před 7 roky
Mik

Mik

Tak to je super, že bude další série. I když teda zamrzí, že poslední. Pátá série byla pěkná jízda, tak snad...
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Doufám v bombastické ukončení,tento seriál si to rozhodně zaslouží.
před 7 roky
Další články k tématu