8. 1. 2017

Seriálové osudy: The CW a sedm statečných

Seriálové osudy: The CW a sedm statečných

Jak už u stanice The CW bývá zvykem, prodloužení zde seriály získávají poměrně brzy a hromadně. Ani letošek není žádnou výjimkou. Stanice dnes potvrdila prodloužení sedmi svých seriálových kousků!

Na co se tedy v příští sezóně můžeme těšit? Výčet je velký!
Legends of Tomorrow (3. série)
Crazy Ex-Girlfriend (3. série)
The Flash (4. série)
Arrow (6. série)
Supernatural (13. série)
Jane the Virgin (4. série)
Supergirl (3. série)

Seriály, které ve výčtu chybí, jsou The 100, iZombie, The Originals a Riverdale, které prozatím neměly v této sezóně premiéru. Samozřejmě zde nejsou ani podzimní novinky Frequency a No Tomorrow, u kterých bylo oznámeno, že zakončí první sérii po 13 dílech, což znamená neoficiální zrušení (které se dnešním hromadným prodlužováním v podstatě potrvrzuje). No a samořejmě The Vampire Diaries a Reign mají již oznámený konec v této sezóně, takže ty taky ve výčtu prodloužených nejsou.

„Za posledních několik sezón si The CW vytvořila program, který se osvědčil, ať už jde o DC superhrdiny, kritiky oceňované komedie a sci-fi drama,“ uvedl Mark Pedowitz ředitel stanice. „Včasná prodloužení této sedmičky seriálů umožní producentům plánovat dopředu pro další sezónu a dát nám solidní příběhovou základnu, na které se bude dát stavět po celý rok.“


Z kterého prodloužení máte radost? Který seriál vás ve výčtu překvapil? A u kterých dosud nerozhodnutých doufáte v prodloužení?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře49zobraz všech 49 příspěvků
J.B.11

J.B.11

mě osobně potěšl the flash a arrow, ale u supernatural mi opravdu poskočilo srdíčko radostí, frequency...
před 7 roky
STOUPA

STOUPA

Z Jsem rád za Arrow.
před 7 roky
rebeccacarf

rebeccacarf

Supernatural sice od začátku miluju, ale teď už to spíš sleduju jen ze setrvačnosti. Tahle série mi sice...
před 7 roky
Další články k tématu