1. 10. 2016

Seriálové osudy: Archer

Seriálové osudy: Archer

Fanoušci animovaného seriálu Archer měli před několika měsíci důvod k velké radosti. Seriál byl prodloužen hned pro tři následující řady, čímž se dostal až na číslo deset.

Nyní však přichází zpráva o tom, že se pomalu budeme muset připravovat na to, že seriálu poté řekneme sbohem. Tvůrce Adam Reed prozradil, že desátá řada bude pro Archera poslední.

„Nevím, jestli už o tom někdo mluvil, ale rozhodně je to můj plán. Vytvořím osmou, devátou a desátou sérii, které všechny budou zkrácené na osm epizod, a potom bude konec,“ prozradil tvůrce. „Původně jsem chtěl skončit po osmé, ale potom jsem měl malou explozi v hlavě a napadlo mě, jak vytvořit další tři série s tím, že si Archer udrží můj zájem. Takže tyto tři série, které budou následovat, budou úplně jiné oproti tomu, co diváci viděli dříve. Zároveň navíc bude každá odlišná od té druhé.“

Stanice FXX odvysílá osmou sérii v roce 2017.


Sledujete Archera? Těší vás, že tu s námi animovaný hrdina bude další tři série? A mrzí vás tvůrcovo rozhodnutí o zrušení, nebo si myslíte, že je dobré přestat v momentě, který on sám uzná za vhodný?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Tulrika

Tulrika

Archer je můj oblíbený ožralý agent, takže já jsem ráda.
před 7 roky
Šéf

Šéf

Škoda,tak snad to ukončí nějak uzavrene
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Archer se opravdu povedl.
před 7 roky
Další články k tématu