8. 9. 2016

Seriálové osudy: The Last Ship

Seriálové osudy: The Last Ship

Máte pocit, že zažíváte deja vu? Je to pouze měsíc od doby, kdy jsme vás informovali o tom, že stanice TNT prodloužila svůj letní hit The Last Ship (Poslední loď) pro čtvrtou řadu. Nyní mají fanoušky další důvody k radosti.

Kabelovka dnes vydala zprávu, že prodloužení prodlužuje rovnou i pro pátou sérii! The Last Ship tu s námi tak bude minimálně do roku 2018. Zpráva přichází pouhých pár dnů před odvysíláním finále třetí sezóny.

„Seriál diváky v uplynulých třech letech vzal na dobrodružnou jízdu,“ uvedla programová ředitelka Sarah Aubrey. „Těšíme se na to, jaké drama, akci a napětí přinesou následující dvě sezóny, až do roku 2018.“

Podle dostupných informací finále aktuální řady zodpoví spoustu otázek, aby vzápětí Tom Chandler a jeho posádka byli vrženy do nového, nečekaného scénáře. Jakmile se objeví závěrečná zatmívačka, diváci se budou těšit na to, co přinese čtvrtá řada.


Sledujete The Last Ship? Těšíte se na finále? Potěšila vás zpráva o dalším prodloužení?

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Úžasná zpráva,takový úsměv na rtech jsem dlouho neměla :-)
před 7 roky
pumask

pumask

Perfektná správa, Last ship sa zatiaľ neviem nabažiť. Hlavne kvôli charizmatickému kpt Chandlerovi a Vlkovi :)
před 7 roky
toni.d

toni.d

Ahoj tak netušim jestli je to dobrá zpráva už teď vychcípala většina oblíbenců ...
před 7 roky
Další články k tématu