24. 8. 2017

Seriálové osudy: Room 104

Seriálové osudy: Room 104

HBO se znovu ubytuje v Pokoji 104. Kabelovka oznámila, že prodlužuje svou žánrově rozmanitou antologii Room 104 pro druhou řadu. Seriál se aktuálně vysílá v páteční večery. Ačkoliv je řazen primárně mezi komedie, běží ve 23:30 v noci. Projekt mají na svědomí bratři Duplassové, kteří se můžou těšit z vesměs pozitivních recenzí, jež první řada sklízí.

Seriál se odehrává v jediném pokoji jednoho průměrného amerického motelu. V každé epizodě vystupují jiné p ostavy a režisér natáčí zcela odlišný příběh. Navzdory trendu se Room 104 dočkal díl od dílu vyšší sledovanosti, což je pro HBO jistě pozitivní, zvlášť když vezmeme v úvahu hodně náročný časový slot.

„Jay a Mark Duplassové jsou nadaní vypravěči, kteří skvěle převedli žánr antologie do moderní éry,“ uvedla programová viceprezidentka stanice Amy Gravitt. „Formát seriálu nabízí nekonečné možnosti, u kterých tvůrčí talenty můžou experimentovat. Těšíme se na to, kam nás ještě seriál zavede.“

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
michalhrazdira

michalhrazdira

Žánrově i myšlenkou mi to sedí, ale nějak tomu nemohu přijít na chuť.. vždy si říkám teď už to přijde a...
před 6 roky
Caroline115

Caroline115

Tak nevím, jestli mám být ráda. Kdyby všechny příběhy byly jako ten první (Ralphie), tak bych byla nadšená,...
před 6 roky
sandokan555

sandokan555

som zvedavy na NPL ...
před 6 roky
Další články k tématu