3. 3. 2020

Syfy ruší The Magicians!

Syfy ruší The Magicians!

Jako bychom těch velkých konců letos neměli už opravdu hodně. Stanice se asi shodly na tom, že je potřeba lidem pořádně pročistit watchlisty, protože dnes tu máme další zprávu o konci dlouholetého seriálu. Fantasy The Magicians (V zajetí kouzel) se rozloučí po aktuální páté řadě. Seriál byl zrušen, nové díly již natočeny nebudou.

Seriál odvysílá finále páté série 1. dubna, které bude nyní sloužit i jako závěr celého seriálu. Nicméně fanoušci nemusí mít až tak velké obavy. Tvůrci měli tušení, že pátá řada bude poslední, takže napsali finálový díl tak, aby potenciálně mohl sloužit i jako seriálový konec.

„Seriál byl součástí naší Syfy rodiny po pět úžasných sezón,“ uvedli zástupci Syfy v oficiálním vyjádření. „Blížíme se ke konci cesty a rádi bychom poděkovali všem tvůrcům, hercům, scenáristům a režisérům za to, co krásného vytvořili. Především ale děkujeme fanouškům za neustávající podporu a vášeň. Díky vám zůstane magie navždy v našich srdcích.“

Podle dostupných zdroů stojí za rozhodnutím o zrušení seriálu snižující se sledovanost a zvyšující se produkční výdaje.

Na Syfy letos končí i Van Helsing, takže Wynonna Earp zůstane jediným navrátilcem stanice, který ještě má šanci přežít rok 2020.

Z novinek má kabelovka v rukávu nadcházející Vagrant Queen, dále Resident Alien a nedávno objednané horory Chucky, Day of the Dead a The Surrealtor.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Longsword

Longsword

... že bych, konečně měl víc volného času a mohl se věnovat třeba sportu? eee ... to se nestane...
před 4 roky
_karel_

_karel_

Taková špica a voni to zaříznou. Haj...ové. :D
před 4 roky
andrea168

andrea168

Prestala jsem sledovat minulou serii. Zacala jsem se v tom silene ztracet. Ale porad jsem se...
před 4 roky
Další články k tématu