25. 2. 2014

Syfy ruší Being Human!

Syfy ruší Being Human!

Pro americkou verzi nadpřirozeného seriálu Being Human (Cena za lidskost) bude čtvrtá série poslední. Zprávu dnes oznámila stanice Syfy, která seriál vysílá.

„Showrunnerka Anna Fricke a všichni talentovaní producenti, scenáristé, herci a štáb odvedli u tohoto seriálu během uplynulých čtyř let výbornou práci. Z celého srdce jim děkujeme,“ uvedli v oficiálním prohlášení zástupci stanice. „Na posledních šest epizod si schovali to nejlepší, co povede k rozloučení Aidana, Sally, Joshe a Nory, které si nemůžete nechat ujít.“

Being Human je americkou adaptací stejnojmenného populárního britského seriálu. Syfy jej poprvé uvedla v lednu 2011, premiéru si nenechaly ujít téměř dva miliony diváků. Stejně jako v britské předloze, i zde jde o příběhy vlkodlaka, upíra a ducha, kteří společně bydlí. Being Human nikdy nebyl příliš sledovaným seriálem. Poslední epizody týdně zhlédlo přibližně milion fanoušků.

Se zrušením Being Human zůstávají stanici Syfy v programu novinky Helix a Bitten, obnovený Haven a Defiance.


Sledujete americký Being Human? Jak se vám seriál líbí ve srovnání s britskou verzí? Jste zvědaví, jak to celé skončí? A je vám líto, že seriál nebude dál pokračovat?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
danielosbourne

danielosbourne

Being human mi chybět určitě bude....ale je pravda, že seriál pomalu upadá, takže je lepší ukončit ho...
před 10 roky
ragelly

ragelly

Jj, jsem zvědavá :)
před 10 roky
pajinka998

pajinka998

BH mi bude vážně chybět... Tenhle seriál miluju a doufám, že ten konec bude stát za to...
před 10 roky
Další články k tématu