11. 5. 2017

Seriálové osudy: Chicago Fire, Chicago PD, Chicago Med

Seriálové osudy: Chicago Fire, Chicago PD, Chicago Med

Tři ze čtyř, o čtvrtém se zatím taktně mlčí. Stanice NBC právě oznámila, že svá tři Chicaga, tedy hasičské Chicago Fire, policejní Chicago P.D. a lékařské Chicago Med prodlužuje pro sezónu 2017/18.

V posledních týdnech internetem kolují spekulace o tom, že se jeden z Chicago seriálů prodloužení nedočká. Mluvilo se o Med nebo Justice. Med je však již v bezpečí, takže los s největší pravděpodobností skutečně padne na právnické Chicago Justice.

Po třiceti letech vzájemné spolupráce je finanční vztah Dicka Wolfa a NBC hodně složitý a komplexní. Navíc dramata stanice nejsou v těchto dnech tolik žádaná, nedaří se je dát ani do syndikace. Dokonce ani Fire, který má aktuálně pátou řadu, zatím není prodán do syndikace. Přesto jde o druhý nejsledovanější seriál stanice, hned po úspěšné novince This Is Us.

Fanoušci se tak na podzim můžou těšit již na šestou řadu Fire, pátou sérii PD a třetí sérii Med. Stejně tak se očekává, že se vrátí i veterán Law & Order: Special Victims Unit, ovšem na oficiální vyjádření si musíme ještě chvilku počkat.

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
sarhod79

sarhod79

Juchů, dobrá zpráva
před 7 roky
Bellezza

Bellezza

Teším sa na všetky tri,Justice pre mňa byť nemusí,právnické veci ma nebavia...
před 7 roky
Maruska

Maruska

Supeeeeeer, to jsem ráda! :)
před 7 roky
Další články k tématu