12. 6. 2017

Seriálové osudy: Luther

Seriálové osudy: Luther

Dá se vůbec tato zpráva nazvat seriálovým osudem? Posouzení asi nechám na vás, každopádně ať už je to cokoliv, fanoušci se můžou začít radovat. Dnes bylo potvrzeno, že jeden z britských hitů posledních let, seriál Luther, se dočká čtyřdílné páté série!

Idris Elba se vrátí v hlavní roli slavného detektiva. Stejně tak bude zpět i tvůrce Neil Cross, který k páté sérii vytvoří scénář. Natáčet se bude na začátku roku 2018, nová řada by se tedy mohla dostat do vysílání již v příštím roce.

„A co teď? To je otázka, jakou mně i Idrisovi lidé často pokládají,“ uvedl Cross. „Co se dělo dál s Johnem Lutherem poté, co skončila dvoudílná čtvrtá řada v prosinci 2015? To nemůže být konec, že ne? Je toho tolik, co nevíme. Hodně nedokončených příběhů. Věc se má tak, že i my se ptáme sami sebe na ty stejné otázky. Johna máme moc rádi a zajímá nás, co s ním je. Já osobně se bojím monster. A tváří v oknech. A ruky pod postelí. A stínu na konci ulice. Kdo jiný by je měl zastavit, než právě John Luther? Nakonec jsme zavolali starým známým a zeptali se jich, jestli taky chtějí vědět, co se stane dál. Jak se ukázalo, byli by moc rádi. Takže přesně to uděláme. Zjistíme, co se dělo dál.“

Sám Elba k pokračování seriálu uvedl: „Neil, BBC a já jsme diskutovali o další sérii a jsem nadšený, že se nám podařilo dát vše potřebné dohromady. Těším se, až si opět obleču kabát.“

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
štelér

štelér

Tak to je dobrá zpráva,protože jako milovník britské krimi jsem samozřejmě viděl všechny předchozí řady a...
před 6 roky
Jenny17

Jenny17

To jsou dobré zprávy. Těším se
před 6 roky
marvio

marvio

Seriál jsem neznal, tak jsem zkusil jeden díl a hned 3 další. Za mě 80% Dokoukám zbytek a budu se těšit na...
před 6 roky
Další články k tématu