14. 5. 2017

Seriálové osudy: Code Black

Seriálové osudy: Code Black

Přání fanoušků byla vyslyšena! Stanice CBS právě oznámila, že své lékařské drama Code Black prodlužuje pro třetí sérii. Stejně jako loni, i letos přichází oznámení o prodloužení za pět minut dvanáct.

Stanice seriál spoluvlastní s produkční společností ABC Studios. Ačkoliv sledovanost není zářivá, drama mají na CBS v oblibě – líbí se jim tvůrčí stránka a nástin děje třetí řady byl podle zdrojů velmi kladně přijat. Podle dostupných informací chce CBS snížit své náklady na výrobu na úkor ABC Studios, což je v dnešní době poměrně běžné vyjednávání.

Seriál si v týdenních číslech dokáže získat v průměru 9,2 milionu diváků, což je zhruba na úrovni komedií Kevin Can Wait a Mom, které obě byly prodlouženy pro nové řady. Ačkoliv Code Black neposílil ani prestižní herec Rob Lowe, finále druhé řady se setkalo se zájmem a v číslech Live+SD dosáhlo na nejlepší výsledek sezóny (6,8 milionu).

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Franki

Franki

dvakrat to skončilo "normálne" a po třetí to bude určite nejaká blbost, ale jinak fajn zprava
před 7 roky
bettyragy

bettyragy

Super zpráva, byla by škoda, kdyby to skončilo.
před 7 roky
Monii9595

Monii9595

Díky Bohu za ty dary!!
před 7 roky
Další články k tématu