13. 5. 2017

Seriálové osudy: Timeless

Seriálové osudy: Timeless

Aktualizováno: Druhá série by měla obsahovat 10 epizod, které by se měly na televizní obrazovky dostat v midseason, tedy někdy začátkem roku 2018.

Pozor, všechno je jinak! Stanice NBC podle všeho přehodnotila své unáhlené rozhodnutí o zrušení Timeless! Fanoušci, máme pro vás ty nejlepší zprávy – seriál se vrátí s novými epizodami!

Ani se tomu nechce věřit. Zprávu zveřejnil herec Matt Lanter, představitel jedné z hlavních rolí: „Lidi, zrovna jsme se vrátili z naší mise. Jen jsem sem chtěl zaskočit a říct vám, že mise byla úspěšná. Vrátili jsme se zpět v čase a docela jistě se nám podařilo změnit názor stanice NBC, takže jo, dostali jsme další epizody. Brzy se uvidíme :-)“

Tohle je obrovská úleva pro fanoušky nejen v USA, ale i u nás na SerialZone, kteří již zrušení dramatu oplakali. Timeless se u nás stal jednou z nejlépe přijatých novinek. Však se ozvěte, vy, kteří máte radost!

Na Mattovo video se můžete podívat na jeho facebookovém profilu.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře47zobraz všech 47 příspěvků
Zean

Zean

Velká radost, těším se na další díly.....
před 7 roky
Caroline115

Caroline115

Dokoukala jsem a jsem teda ráda, že to bude mít další sérii, dost mě to bavilo
před 6 roky
Koldik

Koldik

Zaujimave... tym padom +1
před 6 roky
Další články k tématu