9. 5. 2018

Seriálové osudy: Outlander

Seriálové osudy: Outlander

Velká pětka si snad dnes dá s osudy pauzu, nicméně kabelovkám nic nebrání v oznamování radostných novinek. Dnes mají štěstí všichni příznivci seriálu Outlander. Stanice Starz totiž seriál ještě před startem čtvrté řady prodloužila nejen pro pátou, ale rovnou i pro šestou sérii!

Čtvrtá řada bude mít premiéru v listopadu 2018. Ředitel stanice Chris Albrecht tímto rozhodnutím dodržel slovo, které v lednu dal kritikům a fanouškům během novinářské konference TCA, kdy uvedl, že by se o osud oblíbeného seriálu rozhodně nestrachoval.

„Fanoušci se můžou těšit na novou sérii s klidem a vědomím, že jejich milovaní Claire a Jamie se vrátí, aby čelili dalším výzvám a dobrodružstvím v páté a šesté řadě, kdy se podíváme opět o kousek dál do americké historie,“ uvedl dnes Albrecht v oficiálním vyjádření.

Třetí série čerpala z knihy Voyager, čtvrtá bude brát inspiraci z Drums of Autumn.

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ufonka

ufonka

Tak z toho mám velkou radost.
před 6 roky
Jenny17

Jenny17

Je to skvělá zpráva .o)
před 6 roky
Luisa

Luisa

Zlatá slova, zrak mi plane. To je švagře zlatý důl. :D asi tak nějak, když jsem se dozvěděla...
před 6 roky
Další články k tématu