9. 7. 2020

The Crown dostane nakonec i šestou řadu

The Crown dostane nakonec i šestou řadu

Je to několik měsíců od doby, co Netflix oznámil, že nadcházející pátá série britského královského seriálu The Crown (Koruna) bude poslední. Tvůrce seriálu Peter Morgan nakonec ale změnil rozhodnutí. Seriál se s fanoušky rozloučí až po šesté sérii.

„Když jsme začali diskutovat o dějových linkách pro pátou sérii, brzy nám bylo jasné, že abychom dokázali vyobrazit bohatost a komplexnost příběhu, musíme zvrátit původní plán a vytvořit i šestou sérii. Aby bylo jasno – šestá série nás nepřiblíží ani o den blíže současnosti. Pouze nám umožní pokrýt stejný časový úsek více do detailu,“ uvedl tvůrce v oficiálním vyjádření.

V páté a šesté sérii nás příběh zavede na počátek nového tisíciletí. Nedočkáme se tedy současných královských osobností, např. Meghan Markle, která se vdala za prince Harryho v roce 2018.

Od začátku se spekulovalo o tom, že seriál bude mít šest sérií, a Netflix s tím dle zdrojů také počítal.

Nyní nás čeká čtvrtá série, která bude mít premiéru později v letošním roce. V hlavní roli královny Alžběty se vrátí Olivia Colman.

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
binnie123

binnie123

Hurááá, už se nemůžu dočkat, i když Olivia mi tam moc nesedí, jinak ji mám ráda, ale tady mi nějak...
před 3 roky
spike

spike

Škoda, že to nedotáhnou až do současnosti. Téma Brexitu z pohledu královny Alžběty by bylo super a pak...
před 3 roky
šotek10

šotek10

Souhlasím. :)
před 3 roky
Další články k tématu