4. 11. 2016

Seriálové osudy: The Simpsons

Seriálové osudy: The Simpsons

Stanice Fox dnešní zprávou boří rekordy! Fanoušci legendárního animáku The Simpsons (Simpsonovi) se můžou začít radovat. Žlutá rodinka se totiž zdaleka neloučí. Stanice oznámila, že komedii prodlužuje nejen pro 29., ale i pro 30. sérii!

Ze Simpsonů se tak stává s přehledem nejdéle běžící skriptový seriál v celé televizní historii. Další dvě řady ho dostanou na 669 epizod, což je o 34 více než dosavadní rekordman Gunsmoke .

„Haha, Gunsmoke! Prohrál jsi závad, o kterém jsi ani nevěděl, že ho běžíš,“ uvedl posměvačně Homer Simpson za pomoci mluvčích stanice v oficiálním vyjádření.

Simpsonovi se celosvětově těší velké oblibě. Nové příběhy tu s námi budou nejméně do jara 2019, ovšem prozatím nic nenaznačuje tomu, že by byl konec v dohlednu.


Sledujete Simpsony? Baví vás stále stejně jako na začátku? Těší vás dvojnásobné prodloužení, nebo myslíte, že seriál už přesluhuje a zabírá místo v programu jiným?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Valesion

Valesion

Super a dalo se to čekat. :-) Sice už to není co to bývalo, ale stále se najdou super díly a super hlášky...
před 7 roky
Romix

Romix

Samozřejmě to dobrá zpráva je.. Není to sice jako dřív, kdy každý díl byl jedna velká jízda plná srandy,...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Tesim sa na 666 epizodu, urcite vytazia zo sily toho cisla...
před 7 roky
Další články k tématu