9. 1. 2020

Seriálové osudy: American Horror Story

Seriálové osudy: American Horror Story

American Horror Story tu s námi bude i nadále, a to pěkně dlouho! Televizní stanice FX nejenže obnovila tento seriál pro další řadu, ale vzala to pěkně z gruntu a rovnou objednala sezóny tři. Přitom desátá série se ještě ani nezačala vysílat, dočkáme se jí až v průběhu roku. Nedávno ukončená devátá řada s podtitulem 1984 se inspirovala starými vyvražďovačkami ve stylu Halloweenu či Pátku 13.

Tvůrci seriálu Murphy a Falchuk zatím neprozradili, jaké téma by měla desátá řada mít, ale v několika rozhovorech říkali, že by se jim možná chtělo trochu zašpásovat s mimozemskou tematikou, případně vrátit zpět některé postavy z minulých sérií. Je tedy jasné, že na spekulace, o čem budou řady 11, 12 a 13, je ještě brzy.

Seriál je celkem příznivě vnímán i kritiky, za dosavadních devět sérií se mu podařilo získat 16 cen Emmy z celkového počtu 95 nominací.


Co vy? Sledujete seriál ještě? A které téma vám nejvíce sedlo?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Jenny17

Jenny17

Já jsem skončila u 6. série, tak krásně zvládnu dokoukat. Letos se musím polepšit mám co dohánět...
před 4 roky
Anchee

Anchee

Mám radost, ale jsem z toho trochu skeptická, poslední dvě série mě už tolik neuchvátily, ale vždy mě...
před 4 roky
dominik3

dominik3

tak to som zvedavý, keďže každá sezóna je o niečom inom tak ich môže byt kľudne aj 100
před 4 roky
Další články k tématu