20. 7. 2016

Seriálové osudy: Power

Seriálové osudy: Power

Už minulý rok jsme psali, že s dramatem Power kabelovka Starz trefila do černého. Letos se pozice seriálu ještě umocňuje. Premiéra třetí série se stala nejsledovanější epizodou původního seriálu od Starz v celé historii stanice, předčila dokonce i Outlander.

Není proto divu, že se stanice nechce svého hitu jen tak vzdát. Fanoušci seriálu se můžou začít radovat. Power byl dnes prodloužen nejen pro čtvrtou, ale rovnou i pro pátou sérii!

„Ve čtvrté sérii půjde o úplně jiný seriál. A právě třetí série je proces, jak se tam dostaneme,“ uvedla showrunnerka Courtney Kemp. „Tento proces zahrnuje velkou proměnu, některé věci v seriálu velkolepě odejdou.“

Když už jsme mluvili o tom, jak si seriál utrhl rekord, možná by vás mohlo zajímat, jak skvěle si doopravdy vede. Premiéru třetí série sledovalo v neděli 2,26 milionu diváků. To je o celých 55 % více než otvírák druhé řady Outlander, který dosud držel rekord! Slušná čísla, nemyslíte?

Pokud Power prozatím neznáte, je nejvyšší čas přestat se tomuto dramatickému televiznímu klenotu vyhýbat!

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

No tak to jsem tedy mezi těmi,kteří se radují :)
před 7 roky
Mik

Mik

Super, zpráva. Proudloužení rozhodně zasloužené.
před 7 roky
inekafe

inekafe

Po poslednej epke to chce ešte pridať bod, že 50 Centovho penisu (či už to bol jeho vlastný, alebo...
před 7 roky
Další články k tématu