17. 9. 2020

Raised by Wolves se vrátí s druhou řadou!

Raised by Wolves se vrátí s druhou řadou!

Dnes jsme vám psali v bleskovkách neoficiální informaci o prodloužení čerstvé novinky Raised by Wolves (Vychováni vlky). Nyní už je zpráva oficiálně potvrzená – streamer HBO Max seriál prodloužil pro druhou sérii.

HBO Max v oficiálním vyjádření uvedl, že jde o nejsledovanější původní seriál od doby startu služby na konci května. Týden za týdnem mu narůstají diváci téměř o padesát procent. Aktuálně je venku sedm epizod, na finále se diváci můžou těšit 1. října.

„Když se řekne Raised by Wolves, vybavím si umělectví. Umělecky zpracovaný příběh, umělecká produkce, speciální efekty, herecké projevy všechno ostatní. Tento rekordy bořící seriál nádherně proplétá Ridleyho ikonický styl s jedním z nejoriginál­nějších příběhů posledních let. Nemůžeme se dočkat, co si pro nás připraví druhá série,“ uvedla programová ředitelka Sarah Aubrey.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu