23. 7. 2016

Seriálové osudy: The Vampire Diaries

Seriálové osudy: The Vampire Diaries

A je to potvrzeno, vážení! Letošní Comic-Con přináší v pořadí již třetí oznámení o konci seriálového veterána. To, o čem se před několika měsíci prořekl herec Ian Somerhalder (i když vzápětí vzal oznámení zpátky), se nyní oficiálně potvrzuje.

Seriál The Vampire Diaries (Upíří deníky) se s fanoušky rozloučí po osmé sérii. Na Comic-Conu bylo oznámeno, že nadcházející řada bude poslední. Zpráva přichází poté, co také herečka Kat Graham oznámila, že po osmé sérii od dramatu odchází.

Zrušení není velkým překvapením. Poslední roky sledovanost upadá, Deníky dávno nejsou nejlepším seriálem stanice, jak tomu bylo na začátku. Po odchodu herečky Niny Dobrev sice někteří fanoušci tvrdili, že seriál nabral druhý dech, jiní se však s její ztrátou nedokázali vypořádat, o čemž svědčí i zmiňovaná sledovanost.

V půlce uplynulé sezóny byl seriál přesunut na páteční večery, kde se bude vysílat i v nadcházející osmé řadě. O osudu jeho spin-offu The Originals prozatím rozhodnuto není, i když na novou řadu si fanoušci budou muset počkat až do midseason.


Sledujete Deníky? Počítali jste s tím, že osmá řada bude poslední? Vítáte toto rozhodnutí, nebo byste rádi osudy hrdinů sledovali ještě spoustu let?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
CUTE_BUT_PSYCHO

CUTE_BUT_PSYCHO

Ukončiť už to mali skôr, ale nevadí. Tak ale dúfam že to aspoň ukončia poriadne .. :)
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Ted už do konce vydržím,ale někdy je to opravdové utrpení.
před 7 roky
Jemily

Jemily

Deníky měli skončit už pátou sérií. Po odchodu Niny seriál nabral druhý dech, ale už tak dobře nepokračoval....
před 7 roky
Další články k tématu