5. 2. 2016

Seriálové osudy: Orange Is the New Black

Seriálové osudy: Orange Is the New Black

Wow. Netflix se dneska předvedl. Fanoušci Orange Is the New Black, nastražte oči a uši. Váš oblíbený seriálu tu s vámi bude ne jeden, ne dva, ale minimálně tři další roky! Netflix prodloužil Orange pro pátou, šestou a sedmou řadu.

Rozhodnutí, které na Netflixu dosud nemá obdoby, přichází čtyři a půl měsíce před premiérou nadcházející čtvrté série, která se na internetu objeví od 17. června. Post výkonné producentky a showrunnerky bude i nadále vykonávat Jenji Kohan.

„Jenji se svým týmem vytvořila mocný seriál, který je jak zábavný, tak i dramatický, odvážný a citový. Publikum po celém světě si ženy a muže z Orange zamilovalo a my se nemůžeme dočkat, až uvidíme, kam je osudy v nadcházejících třech sériích zavedou,“ uvedla v oficiálním vyjádření Cindy Holland, ředitelka původního obsahu Netflixu.

Seriál je pro Netflix stabilní stálicí a těší se stále vzrůstající popularitě po celém světě. Každoročně jsou Orange jako seriál i představitelky hlavních rolí nominovány v hlavních kategoriích u prestižních ocenění. Orange je adaptací stejnojmenného bestsellerového memoáru od Piper Kerman.

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Destinytte

Destinytte

Tak z toho mám trochu strach. ._. Tu zatím poslední řadu jsem ještě ani nedokoukala... A to mě začátek...
před 8 roky
Beatrix

Beatrix

No...poslední řadu mám rozkoukanou a nějak napjatá na ni ani nejsem. Vážně nechápu, co tam chcou další série...
před 8 roky
nikol141

nikol141

Tato zpráva mě velice potěšila a jsem zvědavá jak se seriál bude dál vyvíjet:) Hlavně jak to udělají časově...
před 8 roky
Další články k tématu