28. 9. 2016

Seriálové osudy: You're the Worst

Seriálové osudy: You're the Worst

Ani ne měsíc poté, co třetí série komedie You're the Worst (Nejsem do tebe blázen) zaznamenala pro FXX rekordní sledovanost, stanice oznámila prodloužení pro čtvrtou sezónu. Na nové díly se fanoušci opět mohou těšit v roce 2017.

„Seriál je výborně napsán a ještě lépe zahrát. Nadále je neuvěřitelně vtipný a celkově skvělý,“ uvedl Eric Schrier, jeden z programových ředitelů stanice. „Jsme nadšeni, že s tvůrci budeme moct spolupracovat i v další sezóně. Děkujeme všem za jejich mimořádnou práci a příležitost vytvářet společně kvalitní televizní zábavu.“

You're the Worst nabízí divákům moderní pohled na lásku a štěstí. Ten je vyprávěn očima dvou lidí, kteří neměli dosud štěstí ani v jednom, ani ve druhém. Jde o příběh Gretchen a Jimmyho, o strachu, zlomených srdcích, romantice, sexu, jídle, o Los Angeles, přátelství a také o faktu, že někdy i ti nejhorší lidé tvoří ty nejlepší partnery.


Sledujete You're the Worst? Jak se vám zatím líbí třetí série? Jste rádi za prodloužení?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Spasitel

Spasitel

Je to dobrý seriál taká netradičná komédia pri ktorej si človek oddýchne za mňa plus za predĺženie
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Mám za sebou první sérii a nemůžu si stěžovat.
před 7 roky
roka66

roka66

Nikde nemůžu sehnat druhou řadu s titulky. ( vlastně nikde není ani bez titulků )
před 7 roky
Další články k tématu