12. 10. 2016

Seriálové osudy: Murder in the First

Seriálové osudy: Murder in the First

Stanici TNT přetekl pohár trpělivosti. Po třech ne příliš oslnivých letech se rozhodla zrušit svou kriminálku murder in the first. Seriál se tak již nových epizod nedokčá.

Antologický seriál, v němž se každá série zabývá jiným případem vyšetřování vraždy, se poprvé představil v roce 2014. Pro stanici to byl odklon od klasického programového schématu kriminálek, kterému vévodily seriály Closer, Rizzoli & Isles nebo Major Crimes.

Finále třetí série a tedy i celého seriálu bylo odvysíláno 4. září. Jedno se mu však upřít nedá. Skončil na vrcholu. Poslední díl získal v číslech Live+SD nejlepší výsledek za celé tři roky, když k obrazovkám přilákal 1,6 milionu diváků.

TNT aktuálně tíhne k temnějším a více provokativním dramatům. Do této kategorie spadá jak letní hit Aniaml Kingdom, tak i chystaná novinka Good Behavior.


Sledovali jste Murder in the First? Počítali jste se zrušením? Mrzí vás, že seriál již nové epizody nevytvoří?

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Se zrušením jsem počítala,ale i tak to zamrzí.
před 7 roky
Další články k tématu