13. 11. 2015

Seriálové osudy: Murder in the First se vrátí!

Seriálové osudy: Murder in the First se vrátí!

Stanice TNT má pro sebe také jedno želízko v ohni! Seriál, který nikdo nesleduje, ale nějakým zázračným způsobem si dokáže zajistit od kabelovky prodloužení pro novou sérii. Kriminálka Murder in the First se včera v noci dočkala objednávky třetí řady!

Seriál, ve kterém září Kathleen Robertson a Taye Diggs, se vrátí na televizní obrazovky v roce 2016. Oznámení přichází téměř tři měsíce poté, co Murder v létě odvysílal finále druhé řady.

Prodloužení je lehce překvapivé. Seriál neměl oslnivou sledovanost – aktuálně jde o nejméně sledovaný seriál na TNT. Ředitel Kevin Reilly se navíc kloní k proměně stanice, která by se měla podle jeho vyjádření ubírat více vyhraněným směrem. Kabelovka však musela učinit konečné rozhodnutí dřív, než hercům vyprší na konci roku smlouvy, a výsledek je tedy pozitivní.

TNT má v záloze dále dramata Rizzoli & Isles, The Last Ship, Major Crimes, Legends, The Librarians, Public Morals, Agent X a nadcházející novinku The Alienist. O většině z nich však pro další sezónu dosud nebylo rozhodnuto.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Gabik.029

Gabik.029

Ha, tak tady jsem si byla fakt jistá, že ho zruší :D Ale koukat budu určitě dál.
před 8 roky
Martysek

Martysek

Já jsem ráda, druhá série se mi líbila o dost víc jak první.
před 8 roky
Další články k tématu