2. 9. 2016

Seriálové osudy: Feed the Beast

Seriálové osudy: Feed the Beast

Ani dnešní večer se neobejde bez oznámení osudu jednoho z mnoha letních seriálů. Dnes se ozvala kabelovka AMC, která vyřkla ortel nad svou novinkou Feed the Beast. Dle očekávání je seriál zrušen, druhá řada nebude.

Rozhodnutí přichází měsíc po odvysílání finále první série, které nyní slouží zároveň i jako konec celého seriálu. Feed the Beast byl adaptací dánského seriálu, dočkal se deseti epizod.

„Moc si vážíme celého týmu, který za seriálem stojí,“ uvedl v oficiálním vyjádření zástupce stanice. „Jsme vděčni za příležitost spolupráce s nimi, za jejich talent, oddanost a péči, kterou seriálu věnovali. Bohužel, seriál prostě nepřinášel výsledky, které by byly potřeba k pokračování druhou sérií.“

Feed the Beast skutečně nikdy nenalezl dostatečnou fanouškovskou základnu, od počátku byl strhán jak kritiky, tak i diváky. Seriál začal pouze s 976 tisíci diváků a ratingem 0.31. Po přesunu na úterní večery tato sledovanost ještě prudce klesla, finále dokázalo získat jen 406 tisíc diváků a rating 0.11.

Pro AMC je neobjednání druhé řady nového seriálu spíše výjimkou. Feed the Beast se přidává ke zrušeným novinkám Rubicon a Low Winter Sun, přičemž druhý zmíněný je také adaptací evropského seriálu.


Sledovali jste Feed the Beast? Bavil vás seriál? Doufali jste ve druhou řadu, nebo jste počítali se zrušením?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
ragelly

ragelly

Pak by ale tím pádem ten propad na 400 tisíc bolel o dost víc :'D
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

První dva díly se mi moc líbily,ale pak to šlo prostě z kopce a dál to nešlo.
před 7 roky
Koldik

Koldik

Nezaujal, netrapi ma...
před 7 roky
Další články k tématu