9. 7. 2016

Seriálové osudy: Hunters

Seriálové osudy: Hunters

Žádné překvapení se nekoná. Bezkonkurenčně nejméně sledovaný seriál stanice Syfy druhou řadu nedostane. Kabelovka během noci oznámila, že letošní novinku Hunters ruší po první sérii.

Seriál měl být přitom velký hit. Stanice ho začala vyvíjet v říjnu 2013, o 11 měsíců později následovala přímá objednávka pro seriál, aniž by předem vznikl pilot nebo bylo oznámeno obsazení. Za Hunters stojí producentka Gale Anne Hurd, která pracuje např. také na The Walking Dead.

Seriál byl od počátku propadák. Pilotní díl si v dubnu pustilo jen půl milionu diváků, navíc mu příliš nepomohly také negativní recenze kritiků. Postupem času sledovanost klesala až ke 300 tisícům diváků.

U Syfy však jde v poslední době o nepopulární výjimku. Prozatím není rozhodnuto jen o novince Wynonna Earp, všechny ostatní nové seriály se na kabelovce prodloužení dočkaly.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Mik

Mik

Tohle bylo trochu mimo, první díl mě vůbec nebavil, pak od druhýho to šlo trochu nahoru, ale do patýho se...
před 7 roky
jaseer

jaseer

Zas tak špatné to nebylo. Ukončení seriálu je podpásovka. Měli by to alespoň nějak dokončit.
před 7 roky
Elfi76

Elfi76

Měla jsem v plánu tento seriál koukat,ale než jsem se k tomu dostala je konec,takže jednou řadou...
před 7 roky
Další články k tématu