29. 7. 2015

Seriálové osudy: Banshee zrušen!

Seriálové osudy: Banshee zrušen!

Drama Banshee, které se na SerialZone těší stále větší pozornosti, má stanoveno konečné datum. Kabelovka Cinemax oznámila, že chystaná čtvrtá série bude pro seriál poslední.

Zdroje uvádí, že spekulace o zrušení seriálu se začaly objevovat již na začátku června, sesterská stanice HBO však zprávy až dosud vyvracela. Producenti seriálu však jeho osud věděli dostatečně v předstihu, takže měli (a stále mají) možnost seriálu vymyslet vhodný, uzavřený konec.

Natáčení závěrečné série začne již brzy, na televizní obrazovky se drama vrátí v roce 2016.

Rozhodnutí o ukončení Banshee přichází v době, kdy se Cinemax soustředí na jiný typ seriálů, kam se řadí The Knick (Knick: Doktoři bez hranic) od Stevena Soderbergha nebo chystaná novinka Outcast, která je adaptací komiksu a stojí za ní tvůrce The Walking Dead (Živí mrtví) Robert Kirkman.


Sledujete Banshee? Mrzí vás, že seriál bude končit již po čtvrté řadě, nebo jste rádi, že má možnost odejít na vrcholu a dostat zasloužené uspokojivé finále?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Engeneer

Engeneer

Na tuto zprávu jsem čekal už od té doby, co oznámili zkrácenou sérii. Tak bohužel jsem se dočkal:-(
před 8 roky
TheParken

TheParken

Nééé :( Tenhle seriál byl tak kvalitně zpracovanej a tak lehce netradiční přesně to mě bavilo. Škoda no...
před 8 roky
socirel

socirel

Je to škoda, ale alespoň to skončí na vrcholu a seriál pěkně uzavře.
před 8 roky
Další články k tématu