17. 5. 2016

Seriálové osudy: House of Lies

Seriálové osudy: House of Lies

Profesionální lháři konečně zjistili, že lež má krátké nohy. Stanice Showtime oznámila, že svou dlouholetou komedii House of Lies ruší. Aktuální pátá série se s fanoušky rozloučí na Kubě natočeným finálovým dílem, který bude odvysílán 12. června.

„House of Lies je komedie, která byla často o krok napřed,“ uvedl ředitel stanice David Nevins. „Za posledních pět let se seriál dotýkal ožehavých témat, mezi kterými nechyběla genderová identita, nestálost bohastství, privilegia bílých, policejní brutalita, mezirasové vztahy a mnoho dalšího. Matthew Carnahan a Don Cheadle byli vysněnými partnery a nepřekonatelnými vůdci. Hlavní herecký tým ve složení Dona, Kristen, Bena a Joshe je jedna z nejlepších komediálních televizních skupinek. Společně dovedli seriál k velmi uspokojivému konci, kterého se fanoušci dočkají u poslední epizody natáčené na Kubě.“

Zpráva přichází poté, co se herečka Kristen Bell upsala hlavní roli v nadcházející komedii The Good Place, kterou bude v nové sezóně vysílat stanice NBC. Ve smlouvě nicméně měla uvedeno, že jí bude umožněno pracovat jak na novince, tak i na House of Lies.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Ragnarok8

Ragnarok8

Tento seriál jsem pečlivě sledoval a vždy jsem se nad ním velmi pobavil. Fantastické situace, bláznivé...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Paráda,něco ukončeného a já se do toho můžu pustit.
před 8 roky
Další články k tématu