10. 8. 2016

Seriálové osudy: Zoo

Seriálové osudy: Zoo

Ačkoliv to letos v létě vypadalo nahnutě, fanoušci seriálu Zoo můžou začít slavit. Stanice CBS dnes oznámila, že drama prodlužuje pro třetí řadu! Té se dočkáme, jako již tradičně, opět v létě. Rozhodnutí přichází ještě před finále aktuální série, které je v programu plánováno na příští měsíc.

V případě Zoo šlo o souboj tří dramat, jeho spolu s novinkami American Gothic a BrainDead. Z tohoto tria si Zoo stojí nejlépe, když v průměru získává 4,5 milionu diváků s ratingem 0.8 na epizodu. Přesto jde o velký pokles oproti loňskému roku. Tenkrát se Zoo stal jedním z velkých překvapení léta a prodloužení proto překvapivé nebylo.

Fanoušci prodloužení jistě ocení o to víc, že herec James Wolk se nechal již dříve slyšet, že druhá řada skončí cliffhangerem. „Skončí to na bodě, odkud se dá jít dál,“ prozradil herec na Comic-Conu.

Prozatím nebylo rozhodnuto o dalších dvou seriálech, stejně jako nebylo prozrazeno, kolik epizod třetí řada Zoo bude obsahovat.


Sledujete Zoo? Jak hodnotíte kvalitu druhé řady? Těší vás prodloužení, nebo seriál ve vašich očích není dostatečně silný na to, aby si pokračování zasloužil?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
shakespeare

shakespeare

Na ZOO se teprve chystam,ale taky mam radsi, kdyz vim, ze to jen tak rychle neskonci.
před 7 roky
_karel_

_karel_

Přesně můj pocit. Ale i tak mám 2. řadu za mnohem svižnější a navíc tam naskočila Joanne Kelly, juch....
před 7 roky
Koldik

Koldik

2ka ma este len caka, ale hned lahsie rozhodovanie, ked viem ze bude aj pokracovanie...tesim sa
před 7 roky
Další články k tématu