9. 7. 2015

Seriálové osudy: Workaholics prodloužen!

Seriálové osudy: Workaholics prodloužen!

„Pamatuju si, když název tohoto seriálu byl ještě ironický,“ uvedl dnes Kent Alterman, ředitel stanice Comedy Central. Alterman přinesl fanouškům dobré zprávy. Oznámil, že se seriál Workaholics dočkal obnovení pro šestou a sedmou sérii. Kabelovka objednala dvě nové řady po deseti epizodách. Ty se začnou na televizních obrazovkách vysílat v lednu 2016.

Komedie sleduje tři přátele, kteří společně pracují v telemarketingu. V práci jsou od devíti do pěti, od pěti do devíti společně žijí a 24 hodin denně společně paří a užívají si života. Kluci se musí zabývat různými životními zádrhely a problémy, např. povinnými pracovními uniformami, deadliny a nutností probouzet se před polednem. Někdy se jim dokonce zadaří a dokážou, že můžou také svou práci vykonávat dobře. Většinou ale mají ve zvyku chodit do práce pozdě a odcházet z ní opilí.

Hlavní role ztvárňují Blake Anderson, Adam DeVine a Anders Holm. Všichni tři jsou zároveň tvůrci seriálu.

Comedy Central si postupně naplňuje program pro další léta. Včera stanice oznámila trojnásobné prodloužení svého dlouholetého animáku South Park (Městečko South Park).


Znáte Workaholics? Jak se vám seriál líbí? Těšíte se na nové série?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu