24. 10. 2015

Seriálové osudy: The Player, Blood and Oil (asi) končí!

Seriálové osudy: The Player, Blood and Oil (asi) končí!

Páteční večer přinesl čtyřnásobnou informaci o letošních novinkách stanic Velké pětky. Jedna zpráva je pro fanoušky velmi příjemná, druhé dvě jsou ale z opačného soudku.

V tomto článku si probereme ty méně šťastné jedince. Snížení počtu objednaných epizod se dá přeložit jednoduše: I když to stanice napřímo neřekne, je jasné, že jde o rušení novinek. Abychom ale byli korektní a nešířili mylné informace, nazývejme následující řádky pouze neoficiálním zrušením.

Stanice NBC oznámila, že u seriálu The Player snižuje původní třináctidílnou objednávku letos z jara na pouhých devět epizod. Playerova hra je tedy již téměř u konce. Seriál se odporoučí z vysílání v polovině listopadu po odvysílání devátého dílu. Zatím není jasné, kdo ho v programu nahradí. Zrušení Playera není překvapivé. Seriál debutoval v září s ratingem pouze 1.2, poslední díl sledovalo méně než čtyři miliony diváků.

Téměř stejně je na tom také soap novinka od ABC, Blood and Oil. Objednávka seriálu byla zredukována ze třinácti na deset dílů. Drama i nadále poběží ve svém nedělním časovém slotu, kde se zdrží přibližně do konce kalendářního roku. Zdroje uvádí, že se stanici od začátku nelíbila po-pilotová vize, kterou u seriálu tvůrce měl. Drama si také prošlo řadou změn před kamerou i za scénou, takže rozhodnutí opravdu málokoho překvapí.

Oficiálních zpráv o zrušení se pravděpodobně již nedočkáme, ale zahraniční weby s ním také automaticky počítají a přidávají oba seriály k Minority Report, kterého potkal stejný smutný osud již před několika dny.


Sledujete nějaký ze zmíněných seriálů? U koho vás zrušení mrzí? Nebo jste rádi, protože máte body do tipovačky? Po prvních třech (asi)zrušeních, jak si stojíte?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
ragelly

ragelly

Od toho je v článku ten boxík :D
před 8 roky
Case*Wawe*Make

Case*Wawe*Make

takže to vypadá na 3 bodíčky :)
před 8 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Tak to je blbý. Zpětně si říkám, co to se mnou bylo, když jsem u MR i Playera hodil obnovení. :-D...
před 8 roky
Další články k tématu