26. 9. 2015

Seriálové osudy: Mistresses prodloužen!

Seriálové osudy: Mistresses prodloužen!

Tak tato zpráva je trošku překvapivá. Stanice ABC oznámila, že se její letní soap drama Mistresses vrátí v příštím roce se čtvrtou sérií. Má to však jeden… vlastně dva háčky.

Spolu s novinkou o prodloužení přišla také zpráva, že herečka Jennifer Esposito seriál po jedné sérii opouští. Esposito se přidala na palubu poté, co po třech letech od seriálu odešla loni hlavní hvězda, herečka Alyssa Milano. Ta se rozhodla nepokračovat, jelikož se natáčení přesunulo z Los Angeles do Kanady a nemohla by tak být blízko své rodiny.

Dalším člověkem, který se v nové sérii nevrátí, je Jason George. Ten má totiž závaznou smlouvu s dalším dramatem od ABC, Grey's Anatomy. George byl v Grey's po více sezón vedlejší postavou, v létě se ale dočkal povýšení mezi stálé postavy.

Ostatní herci v Mistresses přislíbili návrat v nové sérii. Seriál je volnou adaptací stejnojmenného britského dramatu. Přes léto musel čelit úpadku ve sledovanosti, nicméně si dokázal získat sice menší, leč stálé publikum, a to i po přesunu z pondělí na čtvrtek.

ABC má před sebou ještě hodně rozhodování. Musí oznámit osudy zbytku letních programů, mezi kterými nechybí nováčci The Astronaut Wives Club a The Whispers, a také kanadské policejní drama Rookie Blue (jehož prodloužení či zrušení však nebylo oznámeno zatím ani v Kanadě).


Sledujete Mistresses? Čekali jste s napětím na tyto dobré zprávy? Máte radost? Oblíbili jste si novou hrdinku, nebo vám nevadí, že se loučí hned po jedné sérii?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Mistresses sleduji od první série. Vždy je to nich risk, protože pokaždé na závěr hodili velký cliffhanger....
před 8 roky
Maarti

Maarti

Yes! Stejně už jsem ani nečekala, že tam bude další řadu - ale snad se vyhnou neustálému omílání, že už tam...
před 8 roky
Illyria

Illyria

Ja jsem rada. Sice jsem zacla koukat kvuli Alysse, ale momentalne se mi linie s Joss libi vice. Jsem...
před 8 roky
Další články k tématu