24. 6. 2015

Seriálové osudy: The Lizzie Borden Chronicles zrušen!

Seriálové osudy: The Lizzie Borden Chronicles zrušen!

Kabelová stanice Lifetime dnes oznámila, že ruší svou letošní novinku The Lizzie Borden Chronicles. Seriál se již se druhou řadou nevrátí.

Rozhodnutí není překvapivé. Od začátku se o Lizzie mluvilo jako o limitované sérii, tzv. stanice si nechávala zadní vrátka pro potenciální obnovení, ale pravotní plán byl odvysílat jednu uzavřenou řadu. Šlo o spin-off televizního filmu Lizzie Borden Took an Ax, který se točial okolo soudu, kdy byla hrdinka obviněna z vraždy.

V seriálu herečka Christina Ricci ztvárnila Lizzie, reálnou historickou postavu, která byla v roce 1892 shledána nevinou ve věci obvinění z vraždy.

O osudu seriálu napověděla před několika dny také novinka o castingu Ricci. Herečka získala hlavní roli v dramatickém pilotu Z, který vyvíjí streamovací služba Amazon. Ricci se zde objeví v roli oslavované americké spisovatelky Zeldy Fitzgerald.


Sledovali jste Lizzie? Mrzí vás zrušení seriálu? Nebo jste ho brali jen jako jednorázovou oddechovku?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
proobacz

proobacz

Já stále čekám, jestli by se někdo pustil do titulků, vážně jsem ten seriál chtěla vidět.:(
před 8 roky
Mik

Mik

Vždyť je celá série přeložena, překládala to Stella M.
před 8 roky
proobacz

proobacz

Děkuji moc za upozornění na ty titulky, to mi zcela uniklo. Jdu se do toho pustit.)
před 8 roky
Další články k tématu