27. 10. 2015

Seriálové osudy: Truth Be Told (asi) končí!

Seriálové osudy: Truth Be Told (asi) končí!

Letošní podzim nabízí nový trend. Když jsou stanice nespokojené se sledovaností a přijetím nových seriálů, neodstraňují je z programu s okamžitou platností, jak jsme na to byli zvyklí v minulých letech. Místo toho oznámí snížení objednávky počtu epizod první série. Všichni si jasně odvodí, že důsledek obou oznámení je stejný – seriál se s druhou řadou nevrátí. Nic ale není stoprocentně potvrzeno (a asi ani nikdy nebude).

Plusem pak zůstává, že fanoušci seriálu o něj nejsou ochuzeni ze dne na den, ale dočkají se odvysílání zbylých natočených dílů. Dalším z řady letošních neúspěchů, který se dočkal stejného osudu, je páteční komedie od NBC, Truth Be Told. Stanice oznámila, že původní objednávku třinácti epizod snižuje na číslo 10. Seriál aktuálně natáčí právě desátou epizodu, po jejím dokončení bude produkce pozastavena.

Komedie se od začátku setkává s vesměs negativním hodnocení. Seriál startoval před dvěma týdny po Undateable, kde získal rating 0.7. Stal se tak nejméně sledovanou novinkou v letošní sezóně a nejhorším startem v hlavní sezóně na NBC v celé historii stanice.

Truth Be Told se přidává k dalším třem novinkám, u kterých bylo snížení počtu epizod (aka zrušení) oznámeno již před několika dny: Minority Report (Fox), Blood and Oil (ABC) a The Player (NBC).


Sledovali jste Truth Be Told? Překvapuje vás tento tah, nebo bylo (neoficiální) zrušení pouze otázkou času? Budete koukat i na zbylé epizody, nebo seriál úplně odhazujete?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Nebude mi to chybět. Podívám se na to, to jo, ale je fakt, že pak už si na to asi nikdy nevzpomenu.
před 8 roky
Další články k tématu