6. 7. 2015

Seriálové osudy: UnREAL prodloužen!

Seriálové osudy: UnREAL prodloužen!

Dnes k večeru své fanoušky potěší stanice Lifetime. Kabelovka oznámila, že svou letošní novinku UnREAL prodlužuje pro druhou sérii. Nových deset epizod se na obrazovkách objeví v roce 2016.

UnREAL je prvním seriálem, který kompletně bez spolupráce produkuje studio A+E. Seriál v hlavní roli se Shiri Appleby a Constance Zimmer měl premiéru 1. června, setkal se ale jen s chudým zájmem diváků. Drama si pohoršilo o 44 % oproti svému předskokanovi Devious Maids. Sledovanost však narostla po připočtení záznamů z různých platforem, kdy se číslo z 815 tisíc (premiéra v TV) vyšplhalo na 4,8 milionu.

„Jsme moc pyšní na to, že můžeme UnREAL přivést zpátky,“ uvedla Liz Gateley, výkonná viceprezidentka programové skladby na Lifetime. „Díky reálným postavám a skvělým hereckým výkonům tento seriál skvěle naplňuje naši značku a rozvíjí ji novým směrem, který je pro Lifetime nečekaný a odvážný. Jsme nadšení, že můžeme pokračovat ve spolupráci se studii A+E a společně k Lifetime přivést novou generaci diváků.“

Seriál, který mají na svědomí tvůrkyně Marti Noxon a Sarah Gertrude Shapiro, je inspirován krátkometrážním filmem Sequin Raze z roku 2013. Děj se odehrává v zákulisí populární randící reality show Everlasting. Hlavní postavou je Rachel, mladá producentka, jejíž prací je zmanipulovat vztahy mezi účastníky tak, aby vznikaly co nejdramatičtější situace a výkonná producentka Quinn tím pádem byla spokojená.


Sledujete UnREAL? Oblíbili jste si tuto novinku? Jste rádi, že se seriál vrátí s druhou řadou? Čekali jste prodloužení?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Moni Peace

Moni Peace

Táto správa ma celkom potešila, taký nenáročný seriál a dosť ma baví zatiaľ :) tak snáď to neprejde :D.
před 8 roky
peitho

peitho

Taky jsem nečekala, že by to prodloužili, tím větší z toho mám radost, je to taková správná nenáročná...
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Tohle mě fakt baví, jsem odpůrce reality shows, takže je to pro mě týdenní nálož "já jsem to...
před 8 roky
Další články k tématu