23. 7. 2015

Seriálové osudy: The Comedians zrušen!

Seriálové osudy: The Comedians zrušen!

Dnešní večer přináší již druhé seriálové rušení. Po oznámení konce Da Vinci's Demons od stanice Starz má nyní pro fanoušky špatné zprávy kabelovka FX. Bylo oznámeno, že se komedie The Comedians rozloučí po první sérii, druhou řadu již nedostane.

„The Comedians je zrušen. Nemůžu být víc pyšný na práci, kterou jsme odvedli,“ napsal na svém Twitteru showrunner seriálu Ben Wexler.

V hlavních rolích se v seriálu představili známí komici Billy Crystal a Josh Gad. I přes hvězdné obsazení a neméně úspěšný kreativní tým však komedie získala během premiérové noci pouze 880 tisíc diváků. Číslo navíc prudce klesalo a finále, vysílané 25. června, se dočkalo pouze 306 tisíc diváků.

The Comedians byl remake stejnojmenné švédské komedie. Zrušení je přitom trošku překvapivé; ne často se stává, že by byly komedie na FX ukončeny hned po první sérii. Naposled se tak stalo u animovaného Chozen a sitcomu Saint George.


Sledovali jste The Comedians? Mrzí vás zrušení seriálu, nebo nešlo o žádný mimořádně vtipný počin?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
ragelly

ragelly

Nope. Koukla jsem se na to, jak to zrušili, a větší zrůdnost jsem dlouho neviděla.
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Pamatuješ si 1600 Penn? Mělo by to celkem potenciál, ale točilo se to furt kolem toho jednoho komika,...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Jo, pamatuju. Tady to je takový částečně dokumentární styl, kdy ti herci hrají sami sebe, a ten mladý tam...
před 8 roky
Další články k tématu