17. 7. 2015

Seriálové osudy: Wayward Pines zrušen!

Seriálové osudy: Wayward Pines zrušen!

Stanice Fox nenabídla svým divákům žádné překvapení. Potvrdila, že se letošní novinka Wayward Pines rozloučí po první sérii.

S blížícím se koncem první řady se začaly množit otázky ze strany fanoušků, které zajímal osud seriálu. Nyní už je jasné, že seriál pokračovat nebude. Informace se poprvé objevila v posledním vydaném promu, kde je poslední epizoda zaškatulkována jako „series finale“ (finále seriálu).

Zprávu navíc potvrdili i zástupci stanice:

„Seriál byl vždy koncipován a prezentován jako desetidílná minisérie. Příští týden nás tedy čeká finále.“

Seriál je adaptací románů Wayward Pines od autora Blakea Crouche. Finále seriálu bude odvysíláno 23. července 2015. V naší soutěžní tipovačce tak už zbývá vyřknout ortel pouze u The Whispers a Mr. Robinson, který ovšem ještě neměl ani premiéru.


Sledujete Wayward Pines? Mrzí vás zrušení seriálu, nebo jste s ním od začátku počítali jako s minisérií? Zasloužil by si seriál druhou řadu?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Alyssun

Alyssun

Tak tohle bylo úplně vyražení dechu v posledním díle a perfektní konec! Zajímavé a mrzí mě zrušení...
před 8 roky
Ellie147

Ellie147

Dneska jsem se dočetla, že je objednána další série tohoto seriálu. Nejdříve jsem se hodně radovala. Ale pak...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Taky jsme psali :)
před 8 roky
Další články k tématu