10. 10. 2015

Seriálové osudy: Minority Report (asi) končí!

Seriálové osudy: Minority Report (asi) končí!

Neoficiálně zrušeno. I tak by se dala laicky přeložit informace, kterou během páteční noci vydala stanice Fox. Ta oznámila, že ruší původně plánovanou objednávku základních 13 epizod pro svou sci-fi novinku Minority Report. Seriálu byly ubrány tři díly, dočká se tak pouze deseti epizod. Poté bude natáčení pozastaveno.

Stanice původně měla v plánu vysílat prvních deset epizod na podzim a zbylé tři poté později v sezóně. Desátý díl je tedy koncipován jako podzimní finále, nyní však bude sloužit jako finále celé řady (a pravděpodobně i seriálu). I nadále se Minority bude vysílat v pondělí v devět hodin večer.

Seriál od začátku nedokázal zaujat jak kritiky, tak ani diváky. Nejnovější epizoda spadla na rating 0.7, který je z letošních nových seriálů na Velké pětce nejnižší. V Live+3 číslech si seriál polepšuje o slušných 44 %, nicméně s tak nízkým základem je i tento skok nedostačující.

Na Foxu je prozatím nejsilnější novinkou kriminálka Rosewood, která se předevčírem dočkala objednávky tří nových scénářů.


Sledujete Minority? Už se připravujete na cliffhangerové zakončení seriálu/série? Je nízká sledovanost podle vašeho názoru oprávněná?

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
martin5504

martin5504

Nech z toho spravia radsej miniseriu, a nech to posledou epizodou ukoncia a hotovo.
před 8 roky
RRR

RRR

V pondelok už bude epizóda 4. Všetky scenáre sú už určite dávno napísane, a povedal by som že aj...
před 8 roky
Další články k tématu