9. 10. 2015

Seriálové osudy: Extant končí!

Seriálové osudy: Extant končí!

Dnešní zpráva překvapí málokoho. Stanice CBS oznámila, že po dvou sériích ruší své sci-fi drama Extant. Seriál se tak se třetí řadou již nevrátí.

Stanice se nicméně nevzdává spolupráce s herečkou Halle Berry. Spolu se zprávou o zrušení Extant zároveň CBS oznámila, že vyvíjí drama Legalease, které Berry výkonně produkuje.

„CBS, Halle Berry a producenti se kolektivně rozhodli ukončit příběh seriálu Extant po vzrušujícím a vhodném konci druhé série,“ uvedl Glenn Geller, ředitel CBS Entertainment. „Extant hrál významnou roli v rozšiřujícím se letním programovém schématu. Jsme moc pyšní na jeho úspěch na stanici a také na jeho popularitu na Amazon Prime Video. Chceme poděkovat skvělé Halle Berry za její podporu seriálu a těšíme se, až s ní budeme spolupracovat na dalším společném projektu.“

Extant měl působivý start, když před dvěma lety přeskočil pilotovou fázi a dostal přímou objednávku pro seriál. Pro Berry hlavní role znamenala televizní debut. Po Under the Dome šlo o druhý seriál v rámci nového skriptového modelu CBS, který nasadila na letní období. Thrilleru se však nepodařilo získat si dostatečně velké publikum.

Ve snaze o zlepšení situace Extant prodělal ve druhé sérii změny, velká část vedlejšího osazenstva byla vystřídána, byl představen nový mužský hrdina. Ratingy nicméně klesaly i nadále, finále seriálu si oproti konci první řady pohoršilo o 30 procent.

Berryn nový projekt Legalease se točí okolo právničky-míšenky z Chicaga, kterou případ dovede až do New Orleans. Zde se spojí s klasickým právníkem-bělochem, aby společně pracovali v prostředí přísného právního systému, kde bude nakonec odhalena zaujatost, které všichni čelíme.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
ragelly

ragelly

Jeden ze skvělých novinkových nadpisů :D 'Extant' Is Now... Extinct'
před 8 roky
Seraphine313

Seraphine313

Extant exnul :P
před 8 roky
Mistin

Mistin

Tak tomu se vůbec nedivím ten seriál mě vůbec nebavil. Skončila jsem po první sérii.
před 8 roky
Další články k tématu