15. 5. 2016

Seriálové osudy: The Carmichael Show

Seriálové osudy: The Carmichael Show

To bylo rychlé. Ještě před dvěma hodinami, kdy NBC oznámila svůj program pro novou sezónu, o osudu komedie The Carmichael Show stále nebylo rozhodnuto. Ředitel stanice Bob Greenblatt na tiskové konferenci uvedl, že stanice doufá, že rozhodnutí padne v následujících několika dnech. Vše se však urychlilo a máme tu výsledek.

Carmichael a jeho fanoušci se můžou radovat. Komedie byla prodloužena pro třetí sérii, která bude obsahovat 13 epizod.

Důvodem, proč se jednání tolik pozdržela, bylo to, že seriál vlastní jiné produkční studio, konkrétně 20th Century Fox TV. Studio a stanice se dlouho nemohly dohodnout, kolik epizod nadcházející série bude obsahovat. Podle zdrojů NBC žádala o menší počet dílů, ideálně kolem 10, ale studio toto nebylo ochotno akceptovat.

The Carmichael Show je seriál, který milují především televizní kritici. Druhá série měla dokonce ještě lepší hodnocení než první a radovala se ze vzácného 100% hodnocení na Rotten Tomatoes. Divácká sledovanost přesto seriálu příliš nepřeje. Druhá řada, která byla oproti předchozímu létu nasazena v hlavní sezóně, kolísá v rozmezí 0.8–1.0, což je průměr až podprůměr.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Toto mě minulo,ale určitě se podívám.
před 7 roky
Další články k tématu