29. 8. 2015

Seriálové osudy: Complications zrušen!

Seriálové osudy: Complications zrušen!

Kabelovka USA Network v noci oznámila, že ruší svou letošní novinku Complications. Drama od tvůrce Burn Notice se tak druhé série nedočká.

V dramatu se v hlavní roli objevil herec Jason O'Mara. Příběh se točil okolo doktora, který se zaplete do války gangů poté, co je jeho dcera zavražděna. Šlo o jeden ze dvou letos nasazených letních nováčků. Druhý z nich – velmi prodiskutovávané drama Mr. Robot, byl prodloužen pro druhou řadu několik hodin před samotným začátkem seriálu.

Zdroje uvádí, že seriál nezískal objednávku pro druhou řadu hlavně proto, že stanice má za to, že má v záloze velmi silné nové nástupce, a to včetně Colony a Queen of the South. USA Network se aktuálně snaží odklonit od stylu, který ji proslavil – méně serializované a velmi odlehčené programy. Nyní se soustředí spíše na temnější témata a zpracování, což Complications splňoval.

Seriál vytvořil Matt Nix, který stojí za jedním z největších hitů stanice, dramatem Burn Notice. Tvůrce prodal stanici pilot v říjnu 2013, pouhý měsíc poté, co se Burn Notice rozloučil po sedmi letech ve vysílání. Ještě minulý měsíc byl tvůrce ohledně prodloužení optimistický: „Svět se za ta léta hodně změnil. Co jsme ale demonstrovali, to je to, že máme publikum, které se k nám každý týden vrací,“ řekl Nix.

Svůj osud na stanici nyní neví ještě Graceland a komedie Playing House. Již dříve v letošním roce byla po dvou sériích zrušena komedie Sirens.


Sledovali jste Complications? Líbil se vám tento seriál? Těšili jste se na druhou sérii, nebo vám nevadí, že jde o jednosezónní záležitost?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu