22. 10. 2015

Seriálové osudy: Switched at Birth se vrátí!

Seriálové osudy: Switched at Birth se vrátí!

Přes noc přišlo příjemné oznámení, opět ale nejde o žádné velké šoky. Stanice ABC Family oznámila, že prodlužuje své hitové drama Switched at Birth pro pátou sérii. Seriál se tak bude od příštího roku vysílat pod záštitou Freeform, tedy pod názvem, do kterého se ABC Family od ledna 2016 přetransfor­muje.

Switched at Birth je jeden z nejvíce sledovaných původních seriálů stanice. Seriál má na svém kontě hned několik ocenění včetně vítězství ceny Peabody. Jeho pátá série odvysílá finálovou epizodu již příští pondělí 26. října.

„Každá série Switched at Birth úspěšně divákům doručuje svěží a věrohodné dějové linie, které se zabývají důležitými společenskými problémy. Odráží tak situace, se kterými se naše publikum musí každý den vyrovnávat,“ uvedla Karey Burke, výkonná viceprezidentka programové a vývojové skladby stanice. „Jsme nadšeni z toho, až uvidíme, kam Lizzy zavede naše oblíbené postavy dál.“

Nové epizody můžou fanoušci očekávat v roce 2016.


Sledujete Switched at Birth? Očekávali jste prodloužení? Jste rádi za novou sérii?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
magpie

magpie

Se seriálem Switched at Birth jsem to vzdala už během první série. Pokud si ale vede tak dobře, že ho...
před 8 roky
vega

vega

tesim sa:) lebo sa momentalne tesim vzdy na novu cast :)
před 8 roky
matlovesdawn

matlovesdawn

Počkat, to teď jako budeme muset čekat až do ledna, než se dozvíme, »SPOILER« o.O
před 8 roky
Další články k tématu